Salonul potrivit – cheia oricărui eveniment de succes

Planificarea unui eveniment profesional sau corporate depinde de numeroși factori, dar cheia succesului este alegerea salonului potrivit. Iată ce să iei în considerare atunci când decizi unde se va desfășura evenimentul organizat de tine.

 

Numărul de invitați cu certitudine asigură o primă selecție. De la o mână de oameni la o întreagă corporație, trebuie să te asiguri că este spațiu suficient. În acest sens, un spațiu mai generos este preferabil, acesta putând fi amenajat după preferințe și necesități. De semenea, participanții vor fi mai relaxați într-o încăpere spațioasă decât dacă stau înghesuiți sau trebuie să deranjeze pe toată lumea atunci când se ridică de pe locul lor. Gândește-te și la nevoia de spațiu pentru ca un grup mic să se poată retrage și avea o discuție privată, precum și la posibilitatea ca toți participanții să se simtă în largul lor, fără a avea pe cineva care în permanență le privește peste umăr.

 

Ține cont și de faptul că poate nu toți invitații/participanții vin din oraș. Evită o adresă necunoscută sau greu accesibilă și optează pentru zone centrale, de unde seara este mai simplu de vizitat orașul și atracțiile turistice. Totodată accesul ușor te va scuti de griji suplimentare privind ghidarea fiecărui participant sau recuperarea celor rătăciți. Cu siguranță vei avea lucruri mai importante de făcut.

 

Stabilește clar de ce dotări ai nevoie pentru evenimentul tău și dacă le poți obține de la salonul ales sau dacă ai nevoie de colaboratori externi. Acest lucru te va ajuta și să îți stabilești clar bugetul de la început. Totodată, asigură-te că toate acele dotări pot fi instalate în spațiul respectiv și funcționează la parametri optimi. Dacă există și proiecții, spre exemplu, spațiul devine cu atât mai necesar, pentru a nu fi obositoare pentru participanți urmărirea unui ecran.

Dincolo de amenajarea spațiului nu uita de coffee break și de masa de prânz. Este important să te bazezi pe un serviciu de catering profesionist care să ofere cele mai bune preparate, să țină cont de preferințe și pretenții și să aibă o servire promptă. Saloane precum Occidentului 12, iau în calcul servicii complete și au experiența și dotările necesare pentru a te asigura că evenimentul tău se va desfășura la cele mai înalte standarde.

 

Totodată, amplasarea în zona centrală a Bucureștiului ne face o adresă accesibilă din toate colțurile orașului, având în apropiere și numeroase hoteluri pentru participanții din afara orașului. Spațiul ne permite să jonglăm cu amenajările și să creem zone diferite pentru nevoile fiecărui partner. Totodată, colaborăm cu Romanian Catering, una dintre cele mai prestigioase și apreciate firme de catering din țară, renumite pentru calitatea serviciilor oferite.

 

Suntem o echipă de profesioniști și știm să ne unim forțele pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor și solicitărilor partenerilor noștri, astfel încât fiecare eveniment să fie unic și să reprezinte un succes.

Pentru a afla mai multe despre oferta noastră și pentru a discuta despre planurile tale, ne poți contacta la numărul de telefon 0722.286.109 sau prin formularul disponibil pe website-ul nostru la secțiunea Contact.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *