Idei pentru evenimente interactive

Gustul pentru petreceri cu siguranță s-a schimbat și la fel și așteptările și nevoile pentru a ne simți bine. Prin urmare, iată câteva idei pentru evenimente interactive, în funcție de tema petrecerii și vârstele invitaților.

 

Febra karaoke

Spui că e kitsch să cânți karaoke? Este suficient să spargă cineva gheața pentru ca restul petrecăreților să se înscrie pe lista „Vocea-României-improvizație-de-moment”. Desigur, pentru bunul mers al lucrurilor, recomandăm un moderator care să știe să plaseze microfonul cu agilitate și să se preocupe de păzirea acestuia pentru a nu fi luat ostatec de vreun chefliu cu talent de primadonă. În rest, chiar și cei care nu vor să câte karaoke nu doar vor cânta, dar se vor și distra de minune alături de prietenii lor.

 

Dansăm sau ascultăm muzică în surdină?

Pe principiul „apăi dacă-i bal, bal să fie!” dacă tot suntem la o petrecere, să profităm de ocazie pentru a face mișcare… și așa suntem destul de sedentari. De la o petrecere reușită nu trebuie să lipsească ringul de dans și, dacă vă place, o formație live care are de regulă darul de a anima evenimentul și de a ridica oamenii de la mese. Din experiența noastră care cuprinde mulți ani de activitate în domeniul organizării evenimentelor, vă confirmăm că inclusiv cei mai pretențioși și rezervați dintre noi se distrează jucând o horă sau dansând pe muzica latino. Și de ce să nu o facem? Știi că prin mișcare eliberezi hormonii fericirii? Poate de aceea ar trebui să dansăm mai des…

 

Momente vesele…  profesioniste

Muzică, dans, mâncare bună și, de ce nu, spectacol! Putem organiza petreceri la care să participe inclusiv actori cu numere special pregătite, de stand-up, animând evenimentul și detensionând atmosfera. Ce altceva invită mai mult oamenii la petrecere decât râsul?

Iar dacă petrecerea este și pentru copii, putem apela la mimi, la artiști care să deseneze caricaturi sau să facă body-painting, la magicieni care să îi surprindă cu trucurile lor sau chiar la personaje de poveste care să petreacă alături de cei mici.

 

Evenimentele interactive sunt cele care nu se bazează exclusiv pe dispoziția cu care ajung invitații la petrecere și nici nu mizează pe anumiți participanți care sunt, de regulă, sufletul petrecerii. Există animatori profesioniști al căror job este tocmai acesta de a întreține atmosfera și de a dinamiza participarea la un eveniment. Cum spuneam, pretențiile și așteptările s-au schimbat și întotdeauna putem miza pe elementul surpriză, cel care dă un plus de savoare oricărei petreceri.

 

Pentru detalii și informații în plus, ne puteți contacta la numărul de telefon 0722. 286.109 sau prin formularul de contact de pe website-ul nostru.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *