Patru detalii care îți vor face nunta mai frumoasă!


Deseori plăcerea stă ascunsă în detalii! Pentru nunta ta, cu certitudine ai prevăzut toate aspectele importante, da nu uita că anumite lucruri îi pot da un farmec aparte. Iată patru sugestii din partea noastră.
Implică-i pe cei mici în nunta ta!
Dacă ai prieteni sau rude cu copii, îi poți implica pe cei mici în anumite activități simple, dar care vor face invitații să zâmbească. De exemplu, copii între 5-10 ani pot fi responsabili cu oferirea sau prinderea în piept a florilor de nuntă. Dacă sunt mai micuți de atât, poți alege un cuplu de copii care să presare petale de flori în calea voastră în drum spre altar sau să poarte trena (în caz că ai una). Tot copiii pot oferi invitaților mărturiile de nuntă la sosire. Cei mici tind să își ia foarte în serios rolurile, mai ales atunci când sunt tratați precum adulții. Te vei putea baza pe ei și, în plus, fiind copii, cu siguranță vor fi și momente hazlii.
Cum să arate primul dans?
Multe cupluri optează pentru un vals în deschiderea nunții. Este elegant și clasic, dar, totodată… ușor învechit. Nu spune nimeni că nu este o opțiune foarte bună, în special când poate fi unica ocazie de a dansa un astfel de dans cu partenerul tău. Puteți însă să fiți îndrăzneți și să alegeți un tango pasional sau un swing amuzant. Puteți transforma momentul vostru într-un mic spectacol în care vă veți distra și voi și invitații voștri. Ca să nu mai spunem de toate amintirile distractive legate de lecțiile pe care trebuie să le luați și repetițiile voastre eșuate. De multe ori, o astfel de activitate în comun, are rolul de a suda un cuplu, de a-l aduce mai aproape și… vă dă ocazia să vă jucați împreună!
Decorarea meselor
Dacă vrei ca invitații tăi să fie activi și să se simtă bine la petrecere, primește-i cu atenția cuvenită. Iar asta nu înseamnă doar șampanie la sosire, ci și aranjamente personalizate pentru mese. Poți opta pentru mesaje haioase imprimate pe cartonașe, pentru mesaje motivaționale sau celebrele „fortune cookies” – prăjiturele cu răvașe. Chiar și aranjamentele meselor pot varia în funcție de ocupanți, alegând astfel sobrietate pentru rude sau șefi și un decor jucăuș pentru prietenii apropiați. Poți, de asemenea, pe cartonașul cu numele fiecărui invitat să scrii câte un mesaj personalizat, care crezi că i s-ar potrivi. În felul acesta atât tu cât și viitorul soț vă veți implica împreună în această activitate.

Jurămintele …o adevărată aventură!

Deși nu este un obicei local, rostirea jurămintelor la nuntă poate fi un prilej emoționant sau unul plin de umor care să relaxeze invitații și să arate că știți să vă trăiți viața! Dacă talentul literar nu este atuul vostru, puteți găsi un prieten talentat sau puteți plăti un specialist, cu care să stați de vorbă și să îi spuneți ce v-ar plăcea să declarați. Cu certitudine pot ieși texte de toată isprava, iar pentru voi vor fi un moment memorabil!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *