Originalitate în alegerea culorilor: negru, auriu și argintiu

Vrei o nuntă cu stil?

Nu îți plac clișeele? Vrei o nuntă cu stil? Poți renunța la tiparele clasice și poți opta pentru culori asociate cu fastul și abundența. Iată cele mai îndrăznețe culori pentru care poți opta.
All black!
Unii preferă această culoare și chiar le predomină vestimentația. Negrul este clasic, este șic și foarte îndrăzneț. Departe de conotațiile sumbre ale acestei culori, să nu uităm că ea reprezintă respectul, stilul și, totodată, îndrăzneala. Se spune că o persoană îmbrăcată într-o culoare puternică face acest lucru pentru a atrage atenția. Foarte probabil, acesta va fi rezultatul, dar atenția pleacă spre culoare, nu persoană. Cineva îmbrăcat în negru, arată sobrietate, seriozitate, dar și încredere în propria capacitate de a atrage atenția.
Negru la nuntă?! Dar ce altă culoare a dăinuit secole întregi ca semn al eleganței și stilului? Chiar și evenimentele importante au pe invitație îndemnul „black tie”. Culoarea reprezintă, totodată, puterea, sexualitatea, sofisticarea, luxul, misterul și profunzimea. Chiar dacă nu va fi opțiunea ta, în trend acum sunt și rochiile negre de mireasă. Sarah Jessica Parker a optat pentru o astfel de ținută, iar mariajul ei nu a fost afectat de superstiții. Negrul este culoarea celor îndrăzneți, care ies din tipare, dar care știu și să transmită un mesaj elegant. Chiar și marile case de modă optează pentru această culoare nu doar în colecții ci și în ambalarea produselor. Tocmai pentru mesajul transmis.
Combinațiile de culori recomandate sunt alb-negru, negru-auriu sau argintiu și, pentru cei curajoși, cel mai puternic contrast coloristic posibil: negru-galben.
Energia feminină exprimată de argintiu
Culoarea argintie este expresia feminității, fiind asociată lunii și razelor ei misterioase. Este o culoare delicată, dar totodată exprimă mister, dominare, transformare. Cu toții știm că putem fi influențați de fazele lunii! Dar căsătoria tocmai acest lucru înseamnă, intrarea într-o nouă etapă a vieții, schimbare. Argintiul la nuntă denotă sofisticare dar are și un aer modern, plin de farmec. Dacă optezi pentru această culoare, ea transmite mesajul că ești o persoană plină de imaginație, creativă și foarte expresivă. Argintiul luminează și reflectă energia culorilor înconjurătoare, motiv pentru care poate fi combinat cu acele culori care transmit mesajul dorit de tine: cel al abundenței, al iubirii, fericirii și speranței. Față de gri, o altă culoare sofisticată, argintiul este o culoare mai optimistă. Dacă este o culoare preferată doar de unul dintre miri, mesajul este că are nevoie de independență și simplitate, că știe să se bazeze pe propria persoană, iar acest lucru nu trebuie interpretat greșit de partener. Nota generală a nunții va fi una romantică și ușor melancolică.
Auriu: culoarea succesului!
Auriul este culoarea reușitelor, a triumfului, implicând lux, calitate, valoare, eleganță, bogăție și extravaganță. Prin urmare, dacă acesta este mesajul pe care dorești să îl transmiți, atunci auriul este cea mai potrivită culoare. Persoanele care preferă auriul sunt carismatice, au o personalitate puternică și sunt încrezătoare, făcându-i pe ceilalți să se simtă valorizați în compania lor. Iată un mesaj foarte potrivit de recunoștință și față de invitații tăi!
Culoarea va da o notă optimistă asupra viitorului, denotând încredere în propriile decizii, siguranță și determinare. Arată apreciere la adresa vieții și capacitate de a te bucura de tot ce are
de oferit. și ce ocazie mai bună să serbezi această bucurie și apreciere decât cu ocazia propriei nunți?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *