4 reguli de urmat pentru a avea nunta la care visezi

Este cea mai frumoasă petrecere la care vei participa vreodată! Mai mult, ești implicată 100% în organizarea ei, de aceea te poți asigura că totul va decurge așa cum îți dorești. Iată ce poți face pentru a avea nunta la care visezi.

Permite-ți să visezi cu ochii deschiși
Imediat după cererea în căsătorie, intră în scenă cele mai frumoase visuri. Îți amintești brusc ce îți doreai încă din copilărie – chiar dacă doar te vei amuza pe baza „aspirațiilor” de atunci. Totuși, în etapa aceasta, lasă-ți fanteziile libere fără să te preocupe: cum poți realiza ceea ce vrei, cât de mult va costa sau… ce părere au părinții tăi. Astfel de gânduri te determină să renunți înainte de a începe și să alegi o nuntă „practică”. Dar asta vrei?
Pentru a alege dintre visurile tale pe cele care se potrivesc prezentului, pune-ți câteva întrebări:
Ți-ar plăcea o nuntă mare la care să fie invitați și prietenii din copilărie sau una intimă alături de cei dragi și apropiați?
Preferi un salon pompos sau unul spațios pe care să îl decorezi așa cum îți dorești?
Preferi o nuntă modernă, clasică, romantică sau somptuoasă?
În ce anotimp ți-ar plăcea să te căsătorești?
Pornind de la aceste câteva întrebări, poți avea o imagine de ansamblu a evenimentului pe care ți-l dorești cu adevărat.
Inspiră-te și adună informații
Este esențial să îți acorzi o perioadă în care să cauți și să citești cât mai multe informații despre lucrurile care te interesează. Nu te grăbi și nu te rezuma la prima informație găsită. Compară, alege, caută alternative. Doar așa vei decide dintre opțiunile găsite pe cele care ți se potrivesc. Totodată, așa eviți cu certitudine ceea ce nu îți dorești. Există o mulțime de site-uri și reviste din care te poți inspira pentru nunta ta. Iar dacă îți dorești o nuntă în care creativitatea ta să își pună amprenta, caută și prin sursele mai puțin evidente – respectiv, cele care nu vorbesc despre nunți. O imagine, un buchet de flori, un tapet care combină culori atrăgătoare, îți pot da numeroase idei despre tema nunții tale.
Alcătuiește un vision board
Psihologii recomandă alcătuirea unui vision board pe care să așternem lucrurile pe care ni le dorim și pe care să îl consultăm frecvent. Alege imagini și informații care te atrag și te inspiră și realizează un colaj. Poate fi făcut în formă fizică sau, mai simplu, direct pe calculator. Dacă nu ai avut ocazia să te „joci” până acum în PowerPoint, o poți face cu această ocazie. Privind rezultatul final, îți va fi mai ușor să alegi lucrurile pe care vrei să le păstrezi, să înlocuiești imaginile sau ideile și să îți conturezi mai ușor nunta visată! Nu or recomanda degeaba specialiștii această metodă… cu siguranță este mai eficientă decât să te bazezi doar pe memorie, în special într-o perioadă atât de încărcată.
Clarifică-ți stilul!

Cu mult drag,

Echipa Occidentului 12

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *