Cum să ai o nuntă memorabilă


Cu toții am participat la nenumărate nunți, inclusiv invitații tăi? Oare cum te asiguri că vei avea o nuntă memorabilă? Ce ai de făcut pentru a evita rutina și banalul?
Petrecerea de nuntă este reușită atunci când toți invitații se simt bine. Iar acest lucru, deseori presupune să renunți la anumite dorințe ale tale și să le iei în calcul și pe ale lor. În funcție de vârsta participanților, ia în considerare ce fragmente din nuntă le poți dedica. Dacă sunt majoritatea de vârsta voastră, a mirilor, atunci este posibil să le identifici mai ușor preferințele, fiind apropiate de ale tale. Mai mult, tinerii sunt mai deschiși către nou și inedit. Dacă, în schimb, invitații sunt mai în vârstă (eventual, în mare parte, rude), atunci gândește-te că dai o petrecere la care trebuie și ei să se simtă bine. Prin urmare, începând cu meniul și continuând cu muzica sau momentele artistice, ia în calcul și preferințele lor.
Alegerile nu sunt simplu de făcut. Mai ales atunci când ai de negociat între ce îți dorești tu, mireasa, ce vrea mirele și cum organizezi totul astfel încât și invitații să se simtă bine la petrecere. Pentru început, gândește-te la nuntă în ansamblu. Bineînțeles, cei din familia ta este entuziasmată să vadă că te căsătorești cu persoana iubită, dar să stea în picioare la ceremonii interminabile nu este chiar cea mai bună idee de a te sărbători. Gândește-te că o parte dintre invitați vin de departe sau și-au aranjat special programul pentru a fi alături de tine, nu pentru a se uita la tine de la distanță. Așadar, evenimentul trebuie să fie interactiv, în felul acesta ei se vor simți importanți.
Stabilește succesiunea evenimentelor – cununie, ceremonie religioasă, petrecere – astfel încât să nu fie foarte obositoare sau, mai rău, plictisitoare. Poți opta pentru o cununie civilă restrânsă, într-o altă zi, înaintea petrecerii. Religios, nu opta pentru cea mai lungă și stufoasă predică. Discută cu preotul și spune-i preferințele tale. Cu certitudine nu ești prima persoană care deschide acest subiect, iar el va ști ce are de făcut. Pentru o atmosferă relaxantă, nu uita că și biserica poate fi decorată, iar scaunele pentru invitații în vârstă nu trebuie să lipsească.
Cununia civilă este mai puțin fastuoasă, dar poate dura în funcție de programările din ziua respectivă și „cheful de vorbă” al primarului. Poți și aici să negociezi condițiile, astfel încât să fie un moment plăcut pentru toată lumea.
La petrecere, este bine să eviți gusturile tale muzicale, în cazul în care sunt „de nișă” și mai puțin pe placul celorlalți. Nu spune nimeni să renunți la câteva piese preferate, dar păstrează-le după miezul nopții. Dacă ai invitați în vârstă, muzica pe gustul lor ar trebui să se audă în prima parte a petrecerii, întrucât mulți dintre ei nu vor rămâne până la ultimele ore ale dimineții. De asemenea, în privința meniului, dacă tu ești vegană sau vegetariană, nu este un moment oportun să schimbi gusturile alimentare ale invitaților tăi. Alege un meniul special pentru tine și alții cu aceleași preferințe, iar pentru restul, alege un meniu satisfăcător. Acest lucru nu înseamnă neapărat tradițional, dar nici „restrictiv”.
Dacă vrei o nuntă memorabilă, pune accent pe cum se simt invitații. Nu îi ignora sub pretextul „este noaptea mea specială”. Ei sunt acolo să se bucure alături de tine și nu doar privindu-te. Poate fi dificil să ții cont de toate preferințele, de aceea, în alegerea salonului, ai grijă să ai alături de tine o echipă de specialiști cu experiență în astfel de evenimente și organizarea lor. Nu orice salon poate oferi consultanță și sprijin în aceste detalii. La Occidentului 12, ne vom asigura că suntem alături de tine cu fiecare pas și, împreună, găsim întotdeauna soluția pentru a avea nunta memorabilă la care ai visat dintotdeauna!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *