5 sfaturi pentru o nuntă reușită de la specialiști


Atunci când suntem nehotărâți sau pur și simplu nu găsim răspunsurile privind petrecerea de nuntă, este bine să apelăm la specialiștii care au experiență cu astfel de evenimente. Iată cinci sfaturi din partea lor.
Personalizează programul
Este ingenios să creezi un program pentru nunta ta, pe care să îl oferi invitaților. Poți opta pentru un design interesant și poți oferi în el informații (chiar amuzante) despre voi, cuplul de miri, despre durata ceremoniei religioase și detalii legate de programul petrecerii. Le captezi atenția și se vor simți implicați, la rândul lor. Mai mult, eviți întrebările „cât durează” sau „când începe… ” sau „când mergem”. Dacă oferi și informații amuzante despre voi și scrii textul cât mai atractiv, le dai subiect de discuție și de petrecere a timpului în caz că există întârzieri…
Hashtag?
Ai o nuntă la care participă mulți tineri? Vrei ceva inedit? Propune un hashtag cu care invitații să marcheze comentarii sau fotografii de la nunta ta. În felul acesta, vei avea un grup de discuție, îi vei ține la curent și pe cei care din diverse motive nu au putut fi prezenți și îți vei crea amintiri în timp real. Evident, nu este momentul în care să îți dai acordul pentru fiecare postare, ci să ai încredere în buna dispoziție și bunele intenții ale celor dragi ție.
Invitați speciali
Desigur, la orice nuntă, invitații importanți sunt familia apropiată și cei mai buni prieteni. Dar să nu uităm de aceia care vin din alt oraș pentru a te celebra. Cu certitudine efortul lor merită răsplătit. Ar fi de preferat să le asiguri cazarea pentru noaptea nunții, dar poți comanda și coșulețe personalizate, cu mici atenții, pentru cei care vin cale lungă doar pentru a-ți fi alături. Cu certitudine vor aprecia interesul tău, iar tu îți arăți astfel recunoștința pentru eforturile lor.
Nu ignora pe nimeni
Nu este un moment în care să bați din picior și să spui că este petrecerea ta și tu ești cea mai importantă. Într-adevăr, mireasa și mirele sunt centrul atenției, dar, nu uita că, totodată, sunteți și gazde. În această calitate, nu trebuie să ignori pe nimeni, începând cu întâmpinarea atunci când sosesc la salonul evenimentului și continuând cu interacțiuni pe parcursul nunții. Alege personal auxiliar (ospătari) suficient pentru a se ocupa de fiecare masă în parte și nimeni să nu se simtă uitat.
Open bar
Când vine vorba despre open bar, nu trebuie să faci economie. Începând cu răcoritoarele, apa, și continuând cu vinul, berea, tăriile sau cocktail-urile, trebuie să existe opțiuni pentru toate gusturile. Poate tu consideri că la o petrecere precum cea de nuntă, trebuie să se consume anumite băuturi, dar aici este vorba despre preferințele invitaților tăi, iar rolul tău este să te asiguri că fiecare poate opta pentru ceea ce își dorește. La fel procedează și cu candy bar. Chiar dacă fructele pot fi prezente pe mese, nu trebuie ca toată lumea să aștepte exclusiv tortul, ci se pot bucura de mici delicii dulci la discreție.
Echipa Occidentului 12

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *