3 sfaturi atunci când ai de organizat o conferință

 

O conferință este un eveniment la care îți dorești ca, în primul rând, participanții să fie atenți și interesați de conținutul celor comunicate. Iar atunci când ai cadrul potrivit, poți fi sigur că toată lumea se va simți bine și va aprecia evenimentul tău.

 

 

Accesibilitate

Una dintre cele mai importante probleme este accesibilitatea spațiului ales pentru a organiza o conferință. Cu cât distanța este mai mare, cu atât accesul participanților este îngreunat. Dacă locul ales este la periferia orașului, poți fi sigur că sunt puțini cei dornici să petreacă ore întregi în trafic. Iar odată ajunși, nu vor fi prea bine dispuși. Un loc central, ușor de accesat, permite o participare mai numeroasă, și mai multe opțiuni de relaxare odată ce evenimentul se va încheia. Totodată, nimeni nu se va grăbi să plece pentru a evita traficul sau pentru a ajunge acasă mai repede…

 

Condițiile oferite de spațiul ales

Desigur, este ideal să existe locuri de parcare, dar cu cât este mai centrală adresa aleasă, și opțiunile pentru a parca sunt mai numeroase. Nemaivorbind de diverse alte mijloace de acces și costurile pentru a ajunge la destinație.

La fel de importantă este generozitatea spațiului. Ai nevoie de un spațiu încăpător, pe care să îl poți amenaja după necesitățile conferinței organizate. Un spațiu mai mare, îți va permite aranjarea zonei de conferință, dar și amenajarea coffee-bar-ului sau a zonei unde se va servi masa.

Catering? Deseori sălile de conferință sunt alese în preajma sau chiar în cadrul unui restaurant. Din păcate, spațiile sunt mici, iar scopul reuniunii deseori deviat. Alege un spațiu generos, care are și opțiune de catering, astfel încât să poți controla alternanța momentelor de sesiune cu cele de prânz sau cofee-break.

 

Costuri

Nu ar fi grozav să poți negocia un spațiu senzațional care să nu te coste foarte mult? Cu Occidentului 12 ai această opțiune, în funcție de dimensiunile evenimentului tău și meniul pentru care optezi. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu numeroase variante de meniu, aperitive și băuturi, astfel încât costurile finale să fie avantajoase.

De multe ori, având contracte diferite pentru spațiu și catering, costurile finale ajung să fie mai mari. Atunci când poți alege toate serviciile din aceeași sursă, cu certitudine vei fi mai mulțumit de negocieri și te poți concentra asupra detaliilor legate de programul evenimentului tău.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *