10 lucruri pe care orice mireasă ar trebui să le facă în săptămâna dinaintea nunții

După o perioadă lungă de planificări și pregătiri, se apropie ziua cea mare! Deși ai stabilit cele mai importante detalii, săptămâna dinaintea nunții s-ar putea să fie plină de agitație. Iată câteva recomandări pentru a fi o mireasă relaxată în aceste ultime zile de… celibat.
Învață să delegi din sarcini
Știm că îți place să te implici în toate activitățile pentru a te asigura că totul va ieși cât mai bine, dar nu uita că ai un întreg anturaj care te poate ajuta. Ca să nu mai vorbim chiar de viitorul soț. Stabilește din timp care sunt sarcinile fiecăruia și cere sprijinul celor din jur. Vor fi încântați să te ajute, iar tu vei avea timp și pentru puțină relaxare. Nu vrei să fii epuizată la propria nuntă, nu?
Evită stresul cu o planificare riguroasă
Nu este posibil să ții totul minte, iar oboseala și stresul își vor spune în curând cuvântul. Nimeni nu vrea să vadă o mireasă furioasă și nici tu nu îți dorești să îți testezi limitele acum. Învață să faci liste pe care să le consulți. Notează de la lucrurile cele mai importante pe care le ai de făcut, până la detalii care îți tot revin în minte și ai impresia că nu vei uita de ele. Crede-ne, sunt șanse mari să uiți și să te panichezi taman în ziua nunții. Fie că folosești agenda digitală sau clasica foaie de hârtie, această listă este organizarea de care ai nevoie.
Pregătește-ți din timp articolele personale necesare
De regulă, mirii rezervă o cameră fie în locul în care se desfășoară nunta, fie în apropiere. Dacă vei face și tu acest lucru, pregătește-ți din timp o geantă cu toate cele necesare. Este mai bine să ai articole în plus, decât să îți amintești că ai nevoie de ceva ce ai uitat acasă. Stabilește care sunt obiectele indispensabile, dar și cele care pot fi necesare dacă apar urgențe.
Probează din nou rochia de mireasă cu accesorii cu tot
În săptămâna dinaintea nunții rochia de mireasă este deja gata și la tine acasă… în cel mai ideal scenariu. Chiar dacă ai stabilit cum o vei accesoriza și chiar dacă ai făcut numeroase probe la croitorie, probeaz-o din nou înaintea nunții. Asigură-te că totul arată așa cum îți dorești și nu mai necesită nicio modificare. De asemenea, te ajută să vezi cum arată cu accesoriile alese de tine, dar și cu coafura pe care ți-o dorești. Nu lăsa asemenea detalii importante pentru ziua nunții!
Probează pantofii de nuntă
Știm deja cam ce dezastru provoacă o pereche de pantofi incomozi. Cu atât mai mult cu cât în ziua și noaptea petrecerii de nuntă vei sta foarte mult timp în picioare și vei dansa. Așadar, poartă pantofii de nuntă prin casă sau ia-i la o plimbare ușoară pentru a te obișnui cu ei. Pentru mai multă precauție, nu ar strica să ai două perechi de pantofi pregătite pentru eveniment.
Dacă nu ți-ai luat concediu, ai grijă ce program de muncă îți faci!
Dacă muncești în săptămâna dinaintea nunții, încearcă să îți eliberezi programul de sarcini stresante sau foarte obositoare. Planifică totul din timp, lucrează în avans dacă este necesar, pentru a avea o săptămână cu cât mai puțin stres la serviciu.
Întâlnește-te cu organizatorii
Dacă lucrezi cu o firmă de organizat evenimentele, stabilește o întâlnire cu ei în săptămâna
dinaintea nunții. Parcurgeți împreună listele cu sarcini și detalii deja stabilite și clarificați pașii
rămași de făcut. Nu strică nici un drum la salonul de evenimente pentru a afla stadiul pregătirilor.
Reconfirmă numărul de invitați
Dacă sunt invitați care nu au dat un răspuns clar privind prezența la nuntă, este momentul în care
dai telefoane pentru a discuta cu fiecare dintre ei. Este important să știi numărul de persoane care
vor fi prezente la petrecere și, totodată, o strategie de eficientizare a costurilor!
Stabilește așezarea la mese a invitaților
De regulă aceasta este o sarcină de care se ocupă atât mirele cât și mireasa. Fiecare știți unde s-ar
simți cel mai bine invitații din partea voastră și trebuie să contribuiți amândoi la această
planificare. Stabiliți ultimele detalii din timp.
Planificarea corectă a timpului
Dacă ai cununia civilă în aceeași zi cu nunta, este foarte important să știi durata evenimentului
civil și timpul rămas până la sosirea primilor invitați la restaurant. Nu vrei să te grăbești între
cele două evenimente și nici să existe un timp de așteptare prea lung. Stabilește aceste detalii
pentru a te bucura cât mai mult de nunta ta!
Cu prietenie,
Echipa Occidentului 12

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *