Detalii de care să ții cont pentru o petrecere de botez reușită

Petrecerea de botez poate fi la fel de solicitantă precum o nuntă. Depinde de tine să organizezi totul din timp pentru a te bucura de acest eveniment fericit.
Alege din timp salonul unde va fi organizat evenimentul
Dacă știi că vei avea mulți invitați la botez, alege din timp salonul dorit. Nu uita că în aceeași perioadă pot fi și nunți, motiv pentru care disponibilitatea saloanelor să fie limitată. Stabilește meniul dorit, muzica preferată și durata petrecerii încă de la primele discuții. Sunt aspecte importante, iar astfel îți va rămâne timp pentru stabilirea detaliilor precum dulciurile dorite la candy bar, decorarea salonului sau aranjamentele florale.
Tematica petrecerii
Chiar dacă pare simplu, alegerea decorațiunilor, a culorilor potrivite pentru eveniment sau a obiceiurilor pentru care optezi, pot să îți dea bătăi de cap. Pentru un botez, ambii părinți trebuie să stabilească de comun acord ce își doresc pentru această petrecere. La fel cum vor face de acum înainte cu educația noului lor născut! Culorile le poți alege dintre cele reprezentative pentru voi ca familie, nu doar în raport cu sexul copilului. De asemenea, anumite obiceiuri nu sunt obligatorii, ele depind de preferințele voastre. Prin urmare, poți alege sau renunța la prezența ursitoarelor…
Sunt și copii invitați?
De regulă, la astfel de petreceri, invitații vin cu copiii. Astfel, va trebui să iei în calcul anumite activități pentru ca cei mici să nu se plictisească. Discută cu salonul de evenimente dacă poți amenaja un colț în care copiii să deseneze sau să se joace cu diverse jocuri. Poți opta pentru un magician care să anime grupul de copii, pentru cineva care face picturi pe piele sau pentru cineva priceput în a modela animăluțe din baloane. Nu vrei părinți stresați de copiii plictisiți și nici prichindei bosumflați la petrecere. Ia în calcul preferințele tuturor invitaților tăi!
Meniuri pentru toate gusturile
Tot pentru copii va trebui să ai grijă și de meniurile acestora. Stabilește cu firma de catering ce preparate sunt cele mai recomandate pentru cei mici și alege mâncăruri sănătoase, dar și pe gustul copiilor. Interesează-te dacă există alergii sau copii cu un anumit stil alimentar. Cu certitudine poți găsi opțiuni pentru toți cei prezenți.
Stabilește din timp programul zilei
Cel mai important eveniment al zilei se va desfășura la biserică, prin urmare, stabilește din timp ora la care va avea loc botezul, transportul către salonul de evenimente și timpul necesar celor două programe. Asigură-te că de la biserică pot ajunge toți invitații în timp util la petrecere. De asemenea, gândește-te ce program îți dorești pentru copilul tău. Vrei să rămână cu tine la salon până dimineața sau să se retragă pentru a se odihni? Pentru cea de-a doua opțiune poți alege să închiriezi o cameră în apropierea salonului sau să trimiți copilul acasă. Indiferent pentru ce optezi, găsește cea mai potrivită persoană care îl poate însoți și se poate ocupa responsabil de el.
Cu prietenie,
Echipa Occidentului 12

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *