Cadouri de nuntă apreciate peste tot în lume

În România, tradițional, nuntașii oferă bani la o nuntă, dar nu lipsesc nici cadourile. În lume, sunt puține zone unde cadourile constau în bani și mirii, chiar au obiceiul de a întocmi liste cu lucrurile dorite, din care nuntașii pot alege după buget. Iată o listă cu cadouri deseori apreciate.

 

 

Vesela de bucătărie

În alegerea unui set pentru masă, este bine ori să cunoști gusturile celor doi miri, ori să te sfătuiești cu ei ce anume le-ar plăcea. Nu recomandăm să cumperi după gusturile proprii întrucât nu tu urmează să folosești farfuriile respective. Totodată, discută cu mirii pentru a te asigura că nu vor primi 30 de seturi de veselă, urmează să întemeieze o familie, nu un restaurant! În același timp, fiind un cadou de nuntă, vesela trebuie să fie de calitate și nu un moment potrivit pentru a face economii. Altfel, este mai apreciat, în continuare, plicul cu bani.

 

Vasele de bucătărie

Și în acest caz, poți utila bucătăria viitorilor miri cu un set de oale de calitate, deseori apreciate (oare cine nu are nevoie de ele?). Și în acest caz, consultă-te cu mirii înainte de a investi și alege acele obiecte care chiar le sunt necesare. În caz că nu sunt produse de care au nevoie, poți opta pentru aparate de bucătărie, iar aici poți alege ceva potrivit tot împreună cu mirii.

 

Electrocasnice

Dacă ai nevoie de o mașină de spălat nouă, te poți căsători și o ceri cadou nuntașilor… Este o idee, deși nu și un motiv potrivit căsătoriei. Revenind la lucruri serioase, electrocasnicele pot fi cadouri extrem de apreciate. Ai grijă să te consulți cu mirii înainte de a investi în aparatură și asigură-te că poți investi în obiectele dorite de ei. Din nou, în acest caz, nu este momentul să faci economii. Dacă obiectele preferate/folosite de ei depășesc bugetul lor, oferă-le o sumă de bani. Astfel, din cadourile materiale primite, își pot achiziționa singuri cele necesare.

 

Lenjeria de pat

Deseori lenjeriile de pat și cuverturile constituie cadouri extrem de apreciate. Acestea trebuie să fie nu doar de calitate, ci și la dimensiunile potrivite și culorile preferate de miri sau asortate cu încăperea. Poți face o selecție de produse pe care să le prezinți mirilor și dintre care să își aleagă singuri coloritul și materialul dorit.

 

Trolere

Pare impersonal? Tocmai urmează să plece în luna de miere și, totodată, le urezi astfel la cât mai multe călătorii. Nu uita că este un cadou de nuntă, motiv pentru care, în privința trolerelor vei opta pentru firme recunoscute și materiale de calitate. În privința dimensiunii și a materialelor te poți sfătui cu mirii. Cu certitudine va fi un cadou care le va fi util mult timp de acum înainte, deci o investiție inteligentă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *