3 elemente cheie ale unui eveniment de succes

Dincolo de muzică, decor și buna dispoziție a invitaților, un eveniment trebuie planificat începând cu elementele de bază: informații legate de spațiu, detalii despre meniu și cât de flexibili sunt partenerii aleși.

 

Generozitatea spațiului

Atunci când planifici un eveniment amplu, precum o nuntă sau un botez, este important să iei în calcul cât de ofertant este spațiul pe care îl închiriezi. Decorul îl poți stabili în funcție de tematica dorită, culori preferate și diferite accesorii, dar cel mai important este spațiul în sine, care să îți ofere posibilitatea de a amenaja totul astfel încât să fie șic, dar și funcțional.

Trebuie să te asiguri în primul rând că locul ales este suficient de mare pentru a acomoda dimensiunile evenimentului organizat de tine. Un spațiu mai mare este mai ușor de gesionat prin decor, decât unul prea mic, care să dea impresia de aglomerație și înghesuială. Caută mereu un spațiu de evenimente chiar puțin mai mare decât îți imaginezi tu a fi suficient.

Stabilește numărul aproximativ al invitaților, felul în care dorești să îi așezi la mese, dar și modul în care dorești dispunerea meselor. Din nou, un spațiu mare îți va permite să dispui mesele cât mai confortabil.

Nu uita nici de zona pentru dans sau de locul în care va sta formația, în caz că dorești una. Spațiile trebuie să fie generoase, astfel încât să fie vizibile de la mese, să permită prezența mai multor persoane pe ringul de dans, dar și circulația. Nu uita să întrebi și despre accesul la parcare! Pentru toate aceste lucruri, asigură-te că partenerii aleși au experiență în organizarea de evenimente. În felul acesta, nu te vei încărca tu cu prea multe sarcini și te vei bucura mai mult de eveniment.

 

Meniul

La capitolul meniu, fiecare își cunoaște propriile preferințe. Ideal este să nu faci rabat, în primul rând de la calitate. Nimeni nu își dorește un eveniment în care invitații nu sunt mulțumiți de mâncarea oferită… La fel de important este să găsești profesioniști capabili să satisfacă dorințele tale și să nu renunți la anumite preferințe. Știi deja că micile detalii sunt importante pentru confortul tău personal.

Este adevărat că nu putem obține mereu ceea ce ne dorim, dar în egală măsură, nu ar fi minunat să găsim oamenii care ne ajută să ne apropiem de idealul visat? Ținând cont de experiența noastră vastă în organizarea evenimentelor, te sfătuim să găsești profesioniști care pot transpune în fapte dorințele tale. Pentru că (aproape) totul este posibil.

În plus, pentru a acoperi dorințele tale legate de meniu, este important dacă poți discuta și cu nutriționiști. Ei te pot ghida în conceperea acestuia, astfel încât rezultatul să fie unul spectaculos. În plus, pot gestiona lucrurile astfel încât să țină cont de alergii și preferințe, fără a diminua savoarea preparatelor. Știm din experiență!

 

Flexibilitatea

Ți s-a întâmplat ca din postura de consumator să soliciți un anumit serviciu și să întâmpini un refuz justificat prin „Noi atât putem oferi!”? Neplăcut și frustrant, știm.

În calitate de consumator, serviciile pentru care ai plătit trebuie să fie în acord cu solicitările tale. Iar pentru a obține acest lucru este necesară flexibilitatea. Dacă un anumit serviciu este indisponibil sau parțial disponibil, ce alternative există? Caută să contractezi persoane cu care poți negocia, întrucât atunci când vorbim despre un eveniment de dimensiuni mari, întotdeauna ne putem confrunta cu situații noi și neprevăzute. Pentru ca acestea să nu devină un stres, într-un moment atât de important pentru tine, asigură-te că firma contractată este capabilă să controleze astfel de situații și să le rezolve eficient.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *