Despre noi

Știm cât de importantă este o zi de naștere, o nuntă sau un botez. Poate le așteptați cu atâta nerăbdare încât, din dorința ca ele să fie perfecte, organizarea lor în cel mai mic detaliu poate deveni obositoare și complicată. De accea, ne luăm angajamentul de a vă însoți pas cu pas în deciziile și pregătirile evenimentului dumneavoastră, înlăturând orice dificultate ce s-ar putea ivi.

Astfel veți putea păstra amintirile și emoțiile plăcute, în timp ce noi vom găsi cele mai convenabile soluții preț – calitate, fără niciun rabat de la eleganță, stil și unicitate.

Privim relația cu dumneavoastră ca pe un parteneriat, în care ingredientele cheie sunt flexibilitatea și atenția la nevoile și exigențele clientului.

Echipa

Occidentului 12, echipa de evenimente a Romanian Catering beneficiază de o bucatarie modernă, dotată cu toate facilitațile, unde în fiecare zi se gătesc aproximativ 1000 porții. Considerăm că principala valoare a firmei noastre este expertiza internațională și experienta de peste 35 ani în domeniul culinar a fondatorilor companiei. La aceasta se adaugă profesionalismul și trainingul permanent al echipei de peste 100 de bucatari, cofetari și nutriționiști. Cea mai importantă valoare este însă satisfacția dumneavoastră, a beneficiarilor serviciilor noastre.

Din 1998 până acum, am organizat evenimente de business la cel mai înalt nivel, petreceri cu peste 6500 de invitați, petreceri private sofisticate, catering zilnic pentru mari corporații, catering pentru spitale, gradinițe, after schools, cămine de bătrâni și foarte multe nunți, botezuri și aniversări.

Cu mândrie vă spunem că, în anul 2010, Romanian Catering s-a clasat pe locul al doilea în Top 5 Afaceri pentru Romania, în domeniul catering.
Calitatea preparatelor noastre este atestată prin implementarea sistemelor de management al calității ISO SR EN 9001:2008 și siguranța alimentelor SR EN 22000:2005.