Vrei să organizezi nunta vara? Iată 4 mituri care nu trebuie să te încurce!

Ți-ar plăcea să te căsătorești vara? Îți dorești mult soare la nuntă și este anotimpul tău preferat? Există câteva mituri legate de nunțile organizate pe timpul verii, pe care nu trebuie să le lași să îți strice planurile…

E musai să organizezi nunta în aer liber!
Nimic nu este musai și, pentru a te asigura că nu îți va fi stricată nunta de condițiile meteo imprevizibile, indiferent de anotimp, poți opta pentru un salon acoperit. Poți decora interiorul după preferințele tale și îl poți evidenția prin culori luminoase și calde, care aduc vara la interior. Mai mult, beneficiezi de avantajele aerului condiționat și scapi de grija disconfortului provocat de transpirație. Nu este prea plăcut să petreci ziua sub soare, mai ales dacă temperaturile sunt potrivite costumelor de baie și piscinei… Foarte important este ca spațiul ales să fie luminos și să permită un decor așa cum ți-l dorești. Nu uita că serile pot fi răcoroase, vântul neplăcut, iar de insecte… nu mai vorbim. Ai toate motivele să spui „da” la adăpost.
Trebuie să alegi culori în ton cu sezonul
Cum spuneam anterior, e musai să decorezi salonul de evenimente, exact așa cum îți dorești tu. Dacă vara este anotimpul tău preferat tocmai datorită culorilor vibrante, optează pentru ele. Dar dacă portocaliul sau galbenul nu te reprezintă, nu uita că nimic nu este obligatoriu! Poți alege auriul în contrapartidă sau, poți opta pentru eleganța oferită de negru dacă îți dorești o nuntă cu detalii stylish. Despre această culoare nebănuit de elegantă pentru o nuntă, poți citi mai multe informații pe site-ul nostru.
Vara nu poți avea o nuntă formală
Este adevărat, temperaturile ridicate nu sunt compatibile cu anumite materiale, mai ales când vine vorba despre costumațiile celor doi miri. Invitații cu siguranță vor fi mai fericiți cu opțiunile vestimentare oferite de temperaturile ridicate! Chiar și pentru miri, puteți discuta cu croitorii care sunt materialele recomandate pentru a nu fi împovărați de vestimentație, dar pentru a avea, totodată, nivelul de formalitate dorit. Și acum, să fim sinceri, câte mirese vor spune nu dantelei?
Căldura va strica totul!
La fel și frigul! …Deci, dacă vreți să vă căsătoriți iarna, ce e de făcut? Să nu mai vorbim despre toamna ploiasă sau primăvara cu temperaturi capricioase. Dacă vrei să găsești defecte unui anotimp, le vei găsi. Ce poți face în schimb este să fii precaută și prevăzătoare. Întreabă florarul care sunt florile care nu se vor ofili rapid la temperaturi ridicate și evită-le în buchetul tău sau decorul salonului. Poți opta pentru nuferi sau orhidee pentru decorarea meselor. Chiar și pentru tort poți opta pentru fondant în loc de frișcă sau, pentru un catering priceput care știe să livreze piesa centrală a nunții în condiții optime. Și în acest caz, sfătuiește-te cu cofetarii. În plus, nu uita să te interesezi de instalația de aer condiționat a salonului!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *