4 sfaturi utile pentru o nuntă organizată vara


Mulți miri optează pentru o nuntă însorită, cu multă căldură la propriu și la figurat. Dacă și tu vrei o nuntă organizată vara, iată câteva sfaturi pentru confortul tău și al invitaților.
Soluții care fac căldura mai tolerabilă
Este adevărat, salonul de evenimente este prevăzut cu aer condiționat, dar cum prevenim, totuși, disconfortul invitaților? Una dintre soluții, în special pe parcursul ceremoniei religioase, este ca pe lângă florile de nuntă prinse în pieptul invitațiilor, copii să ofere și prosoape umede și răcoroase. Va fi o idee mult apreciată. De asemenea, ai grijă să existe sticle cu apă la îndemână, indiferent că vorbim de biserică sau ringul de dans din salonul de evenimente. Sticlele cu apă plată, de jumătate de litru, ținute eventual în frapiere cu gheață, vor fi extrem de apreciate. Pentru hidratarea invitaților ai grijă să nu lipsească fructele, deși recomandăm să nu exagerezi cu pepenele roșu, din rațiuni evidente…
Adaptează meniul anotimpului
Nutriționiștii noștri au o vastă experiență în alegerea celui mai potrivit meniu în funcție de gusturi, preferințe, alergii, dar și… sezon. Dacă îți faci nunta vara, este o idee bună să renunți la un meniu greoi precum sarmalele și să optezi pentru produse mai proaspete și de sezon precum peștele și fructele de mare. Pentru invitații care preferă mesele mai tradiționale, poți alege grătare alături de legume la abur sau coapte. Deserturile pot fi și ele în ton cu sezonul și cu cât mai multe fructe. Iar dacă vrei un bar apreciat, optează pentru un barman care poate prepara cocktailuri răcoroase sau de-a dreptul… înghețate!
Verifică participarea tuturor invitaților tăi
Pe de-o parte, vara fiind anotimpul concediilor, poți avea norocul ca invitații tăi să fie liberi și să își permită să piardă o noapte fără prea mare efort. Dar nu uita că pot fi și plecați în concediu, iar acest lucru să îți afecteze prezența la nuntă. Nu mai vorbim despre numărul meniurilor rezervate… Așadar, ai grijă să confirmi prezența tuturor celor de pe lista ta de invitați!
Alege o vestimentație din materiale răcoroase
Știi deja că vei avea emoții și chiar dacă ai fi făcut nunta pe temperaturi mai scăzute… tot ai transpira din alte motive. Alege pentru rochia de mireasă și costumul mirelui materiale care lasă pielea să respire, precum mătasea. Totodată, dacă te simți aventuroasă, poți opta pentru o rochie modernă, mai scurtă, poate chiar cu spatele gol. Dacă preferi o costumație formală, alege rochia visată, dar și o alternativă pe care o poți purta seara la salon când vei dansa foarte mult! Mirele poate și el renunța la sacou pe perioada recepției, deși nu îi recomandăm mânecile scurte. O mânecă suflecată arată mai șic!
Cremele protectoare
Deja știi cât de importante sunt cremele cu factor de protecție solară. Fără a strica machiajul sau mirosul parfumului ales, nu ai greși dacă optezi și pentru o cremă care să te protejeze de insecte.
Nu vrei să fii preocupată la nuntă de ciupiturile de țânțari… Te poți interesa la salon și ce dispozitive ar fi potrivite pentru a ține astfel de insecte la distanță. De asemenea, poți amenaja un coș cu câteva creme și sprayuri utile și pentru invitații tăi. Cu certitudine vor aprecia gestul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *